Contacteer ons

We zijn er voor u!

Wie zijn wij?

30 jaar geleden heeft Publica de eerste dienst opgericht voor herverdeling van magazines in wachtzalen en onthaalruimtes.

1 / 4

Ons beroep:

Na de verkoopperiode worden de onverkochte magazines ofwel onnodig vernietigd, of herverdeeld door Publica onder de vorm van pakketten voor de wachtzalen. Publica stelt zo pakketjes samen met recente magazines in nieuwstaat afkomstig van de uitgevers. Deze magazines van de vorige uitgave worden daarna in uw firma geleverd volgens de door u gewenste frequentie.

2 / 4

Selectie:

Publica zorgt voor een uitgekiemde selectie van de beste magazines naargelang uw activiteitsector. Een gevarieerde keuze van recente magazines in nieuwstaat geselecteerd onder de beste titels van de periodieke pers. Nauwkeurig samengestelde pakketten ter attentie van uw cliënteel of uw patiënten, om hen een aangenaam ontspanningsmoment aan te bieden met kwaliteitsvol leesmateriaal.

3 / 4

Levering: :

Onze leveringsdienst zorgt voor de gratis en regelmatige levering van uw pakketten door private transporteurs met wie wij al jaren samenwerken. Deze magazinepakketten worden u zo zorgvuldig op uw adres geleverd, voor een gepersonaliseerde service.

4 / 4

Recyclage:

Een groot deel van de onverkochte exemplaren wordt ofwel teruggestuurd naar de uitgevers, of rechtstreeks naar de papiermolen gestuurd voor vernietiging. Om deze verspilling te vermijden zetten wij een groot deel van de onverkochte magazines weer in omloop via de verdeling van onze magazinepakketjes voor wachtzalen en overige onthaalruimtes.

Uw magazines voor onthaalruimtes in Europa:

Verfraai uw wachtzaal en onthaalruimte met het beste uit de magazinepers

Verfraai uw wachtzaal en onthaalruimte met het beste uit de magazinepers.

Bestelling plaatsen